Ділимося з вами надзвичайно приємною новиною:Калуська ЦРЛ разом з керівниками лікарні, очільниками громади, депутатом калуської міської ради Галайда Богдана ( учасниця Нової Формації) , а також лікарями зустріли вантажівку з благодійною допомогою, яка прямувала зі Швейцарії. А тепер детальніше! ✅Дев’ять місяців тому група українців, які переїхали до Швейцарії, зважаючи на події в Україні, об’єдналися навколо спільної мети — підтримати свою Батьківщину та її народ. Серед них була і калушанка Ірина Кілко, яка є учасницею Нової Формації протягом багатьох років. У рамках навчальної програми CAS Rebuild Ukraine Program було розроблено проєкт зі встановлення для Калуської ЦРЛ сонячної електростанції. 🙌І от сьогодні ми вже маємо успішно зреалізований перший етап цієї потужної ініціативи! Це є свідченням кропіткої праці наших українців і підтримки та солідарності народу Швейцарії з Україною. ➡️Сьогодні Калуська ЦРЛ поповнилася 180 новими сонячними панелями потужністю 410 Вт; також приїхало ще декілька панелей, які мають 5 % зносу. Загалом потужність сонячної електростанції в Калуській ЦРЛ становитиме орієнтовно 80 кВт. Отримала лікарня ще й 7 інверторів та додаткове устаткування. Сьогоднішня подія — результат великої командної роботи, за яку ми щиро вдячні українцям, які працювали над проєктом, Ірині Кілко, швейцарській енергетичній компанії «BKW», завдяки якій проєкт вдалося реалізувати!

Ділимося з вами надзвичайно приємною новиною: Калуська ЦРЛ разом з керівниками лікарні, очільниками громади, депутатом калуської міської ради Галайда Богдана ( учасниця Нової Формації) , а також лікарями зустріли вантажівку з благодійною допомогою, яка прямувала зі Швейцарії.
А тепер детальніше!
✅Дев’ять місяців тому група українців, які переїхали до Швейцарії, зважаючи на події в Україні, об’єдналися навколо спільної мети — підтримати свою Батьківщину та її народ. Серед них була і калушанка Ірина Кілко, яка є учасницею Нової Формації протягом багатьох років.
У рамках навчальної програми CAS Rebuild Ukraine Program було розроблено проєкт зі встановлення для Калуської ЦРЛ сонячної електростанції. 🙌І от сьогодні ми вже маємо успішно зреалізований перший етап цієї потужної ініціативи!

Це є свідченням кропіткої праці наших українців і підтримки та солідарності народу Швейцарії з Україною.

➡️Сьогодні Калуська ЦРЛ поповнилася 180 новими сонячними панелями потужністю 410 Вт; також приїхало ще декілька панелей, які мають 5 % зносу. Загалом потужність сонячної електростанції в Калуській ЦРЛ становитиме орієнтовно 80 кВт. Отримала лікарня ще й 7 інверторів та додаткове устаткування.

Сьогоднішня подія — результат великої командної роботи, за яку ми щиро вдячні українцям, які працювали над проєктом, Ірині Кілко, швейцарській енергетичній компанії «BKW», завдяки якій проєкт вдалося реалізувати!
https://kredisov-blog.co.ua/

Возможно, это изображение 12 человек

Возможно, это изображение 4 человека и текст