Підготовка до участі в Світовому Конгресі торгівельних палат

Події останнього року надзвичайно поміняли життя та хід подій в моїй країні, що призвело до змін підходів та напрямків життєдіяльності …
Україні потрібен «Демократичній Світ»!
Світу потрібна сильна та незалежна Україна.
“Нова Формація” (НФ) була створена 25 років тому в Україні, з центральним офісом в Києві , як неприбуткова та неурядова організація (NGO) Всеукраїнське об’єднання підприємців. Основна мета – “Лоббі механізм” для відстоювання інтересів перш за все малого та середнього підприємництва (МСП) в Україні.
В більшості областей України були представництва нашої організації, деякі з них сьогодні знаходяться на тимчасово окупованій території – Донецьк, Луганськ.
Для себе , як очільника “Нової Формації”, визначив «економічний фронт», на якому разом з колегами та однодумцями спробуємо робити максимум з можливого задля перемоги та майбутньої відбудови України.
Переконані = діяти треба зараз ….
PS. На фото – підготовка до участі в Світовому Конгресі торгівельних палат з Командою в місті Женева (Швейцарська конфедерація) та підписання напередодні Меморандума з українськими підприємцями, які об’єдналися в Швейцарії (очільники Дмитро Ковганіч та Юлія Гаврилюк)